etusivu | blog | esitykset | jäsenet | kumiankka-shop | palsta | linkit | videot | kuvat | yhteystiedot      

Blog Banner
FDC -videoitaFDC on ohitse ja nyt verkot alkavat täyttyä videosaaliista. Tässä ensimmäisiä.

Lue lisää...Aiheet: FDC diabolo Eräjärvi kumiankka-shop | Wed, 28 Aug 2013 17:17:16 +0300 | Kommentteja 43Nuorten Diabolon SM-kilpailutFDC -diabolofestivaali lähestyy

Diabolotapahtumien kesän sarjan päättää FDC -festivaali Eräjärvellä 16.8.-18.8. Tapahtumassa on tarjolla paljon erilaisia sekä eritasoisia diaboloon liittyviä asioita joista erilaiset harrastajat voivat innostua. Tänä vuonna Nuorten Diabolon SM-kilpailut siirrettiin Joensuusta Eräjärvelle. Näin pyritään tarjoamaan mahdollisimman monelle länsisuomessa asuvalle nuorelle mahdollisuus kilpailla. Lisätietoja nuorten kilpailusta löydät osoitteesta: www.fdc2013.org.

Muita kilpailuja alan harrastajille ovat Diabolothon kenttäurheilukilpailut sekä Diabolon rakennus ja modaus kilpailut jotka myös järjestetään tapahtuman ohessa. Yleisölle tapahtuma tarjoaa perinteiset Temppu Jamit lauantaina ja sunnuntaina gaalashown jossa nähdään lavalla Suomen parhaat diaboloesiintyjät sekä ulkomaisia vieraita. Myös Kumiankka-Shop on paikalla myymässä välineitä. Toivottavasti näemme mahdollisimman monet tutut kasvot tapahtumassa!

Lue lisää...Aiheet: Kilpailut FDC Diabolo Jojo | Tue, 30 Jul 2013 17:34:14 +0300 | Kommentteja 3Diabolon SM-kisojen tuloksetNyt viidettä kertaa järjestetyt Diabolojongleerauksen ja jojopelaamisen SM-kilpailut pidettiin kolmatta kertaa osana Popkatu-festivaaleja. Kilpailut pidettiin Joensuun torin torilavalla 9.-11.7.2013. Diabolon ja jojon SM-kilpailujen lisäksi Popkadulla järjestettiin myös Kendaman avoimet kilpailut.

Sekä Stephen Langley että kilpailukoordinaattori Samuli Männistö totesivat, että Joensuussa pidettävät kilpailut ovat ainutlaatuisia Euroopassa: esimerkiksi vastaavia diabolo-kilpailuja ei Euroopassa ole. ”Kilpailut järjestetään myös ensi vuonna samassa paikassa samaan aikaan. Pyrimme laajentamaan kilpailua EU:n tasolla kansainvälisten tuomareiden kautta”, Samuli Männistö kertoi.

Lue lisää...Aiheet: Kilpailut Diabolo Jojo Kendama | Sat, 13 Jul 2013 13:18:15 +0300 | Kommentteja 93Diabolon ja jojon SM-kilpailut 2013 - Livenä!


SM-Kilpailut Joensuussa Live Stream & ArkistoLue lisää...Aiheet: Diabolo Kilpailut Jojo Kendama | Tue, 09 Jul 2013 13:06:30 +0300 | Kommentteja 2World Juggling Day -diabolovideo
World Juggling Dayn kunniaksi uusi video Aarolta!

Video:
Hyvää kesää kaikille, kisoissa nähdään!

ps.
Videolla käytettävää Finesseä JC-kitillä saatavilla Kumiankka Shopista

Lue lisää...Aiheet: Diabolo Video World Juggling Day Aaro | Sun, 16 Jun 2013 11:25:40 +0300 | Kommentteja 105Diabolo.ca ja video of the week

www.diabolo.ca

Tässä artikkelissa esittelemme lyhyesti loistavan paikan neuvojen ja uusien temppujen hakemiselle. Verkossa jo 2000-luvun alusta asti toiminut keskustelupalsta elää yhä aktiivisesti ja pitää sisällään jo vuosikymmenien takaa tietoa diabolosta, tempuista, videoista sekä kaikesta muusta harrastukseen liittyvästä. Diabolo.ca julkaisee myös video of the weekkinä tunnettua projektia johon kuka vain voi hakea omalla videollaan.

Lue lisää...Aiheet: Diabolo.ca Diabolo Videot Marko | Sat, 13 Apr 2013 08:54:24 +0300 | Kommentteja 39Ohjeita diabolon valintaan - Sundian Diabolot

Suomessa harrastajien keskuudessa suosioon ovat lähivuosina nousseet Sundian laakeridiabolot. Varsinkin nuorimpien harrastajien keskuudessa Sundia jo usein tarkoittaakin laakeroitua diaboloa. Todellisuudessa kysymys on diabolo valmistajasta ja usein erehdyksiä diabolojen hankinnassa sattuu sillä Sundialla onkin yllättäen useita erilaisia malleja, joista vain osa on laakeroituja. Näillä ohjeilla vältät suurimmat sudenkuopat ja tiedät mistä oikeasti on kysymys.

Tässä artikkelissa käyn lyhyesti läpi erilaisia malleja sekä niiden hyviä ja huonoja puolia. Käsiteltyjä malleja ovat Sundia Fly, Sundia Shining, Sundia Micro, Sundian yksikuppiset sekä Sundia Sun. Tutustumme myös näiden eri diabolomallien hyviin sekä huonoihin puoliin. Mikäli olet hankkimassa Sundian Diaboloa tämä kannattaa ensin lukea läpi.

Lue lisää...Aiheet: Diabolo Ohjeet Arvostelu Sundia | Sun, 07 Apr 2013 15:51:08 +0300 | Kommentteja 28Vuoden 2012 Parhaat Diabolovideot

Mitkä ovat vuoden 2012 parhaat hetket diabolossa?

Olemme kasanneet Kumiankkaan koosteen vuoden parhaista Diabolovideoista. Mikäli joku näistä on mennyt täysin ohi kannattaa se nyt käydä katsomassa. Todennäköisesti mukaan mahtuu paljon tuntemattomia videoita. Olemme ottaneet mukaan videoita erisyistä. Tämän kaiken lisäksi Marko on kommentoinut miksi mikäkin video on ollut hänen suosikkinsa tai mielestään merkittävä tänävuonna.

Onko meiltä jäänyt jokin merkittävä video listaamatta?

Lue lisää...Aiheet: Videot Diabolo Arvostelut | Tue, 25 Dec 2012 20:41:44 +0200 | Kommentteja 41EPIC -bolot arvostelussa

Epic -Diabolot ovat saapuneet ensimmäiseksi Suomessa Kumiankka-Shoppiin. Vuoden 2012 puhutuin diabolomalli on nyt saatavissa myös kaupasta. Koska tämä diabolo on herättänyt keskustelua ja ihmetystä on aika tutustua siihen paremmin. Marko on koostanut diabolosta arvostelun, jossa hän kertoo mielipiteitään Epic A-Dream -diabolosta.

Arvostelun lisäksi voit myös tutustua diaboloon kuvien sekä videoiden muodossa. Mikäli sinä olet käyttänyt Epic boloja kerro mielipiteesi näistä meille. Myös kysymyksiä voi myös esittää arvostelu sivulla, pyrimme vastaamaan kysymyksiin mahdollisimman hyvin. Nämä diabolot pyörivät 27euron hintaluokassa ja ovat erittäin kilpailukykyisiä. Epicit ovat nousseet syystäkin vuoden 2012 kohutuimmaksi diabolo uutuudeksi!

Lue lisää...Aiheet: Epic Diabolo Arvostelu Kumiankka-Shop | Mon, 10 Dec 2012 21:08:54 +0200 | Kommentteja 25FDC2012 Vielä ehtii mukaan

FDC -diabolo tapahtuma pidetään 9. -12.8.12

FDC eli Finnish Diabolo Convention on jokaisen kesän kohokohta jota jokaisen diaboloharrastajan tulisi odottaa. Yhtenä viikonloppuna vuodesta harrastajat kokoontuvat vaihtelemaan temppuja, kokeilemaan uusia ideoita sekä katsomaan esityksiä. Tapahtuma on tarkoitettu kaikenikäisille ja tasoisille.

Tapahtuman alkuun on enää vain muutamia päiviä mutta mukaan mahtuu vielä ilmoittautumalla tai ostamalla liput ovelta hieman kalliimmalla. Näin viime metreillä vieraissa on tullut muutoksia. Guillaume oli murtanut jalkansa joten joutui perumaan osallistumisensa. Hänen tilalleen saimme vieraan jopa vielä kauempaa. Japanilainen Naoya Aoki saapuu ensimmäistä kertaa elämässään Suomeen näyttämään miten muilla mantereilla diaboloa tehdään. Toinen viimemetrien yllätys oli se että useista FDC-tapahtumista tuttu Stephen Langley ei saavu paikalle vaan hänen tilallensa lentää Ranskasta Jouni Ihalainen. Kuitenkin yksi päävieraistamme on pysynyt ennallaan, Etienne ja Donald Trekky saapuvat paikalle sovitusti.

Nyt vain ilmoittautumaan ja katsomaan mitä kaikkea muuta FDC:hen sisältyy osoitteesta: www.fdc2012.org

Lue lisää...Aiheet: FDC Tapahtumat Diabolo Kumiankka-Shop | Wed, 01 Aug 2012 18:10:43 +0300 | Kommentteja 26Diaboloa Aamu TV:ssä

SM-kilpailujen jälkimainingeissa media on ollut kiinnostunut diabolosta. Kisojen yhteydessä Diaboloseuran porukalla annettiin paljon haastatteluja niin televisioon, useampaan netti tv:hen, radioon ja lehtiin. Ylen Aamu tv:stä tuli tänä aamuna diabolosta kooste jossa ystävämme Tommi Ollikainen kertoi lajista ja näytti esimerkkiä.

Tommi on yksi suosikeistamme ja hänen temppunsa ovat aina tuoreita. On upeaa nähdä hänet myös tv:stä. Hänet ja monet muut harrastajat löydätte FDC2012 -tapahtumasta (9. -12.8.12). Muistakahan ilmoittautua!

Lue lisää...Aiheet: Tommi Videot Diabolo Suomen Diaboloseura | Wed, 25 Jul 2012 19:28:01 +0300 | Kommentteja 23SM-kilpailut 2012 tuloksetSM-kisoissa kaikkien yläpuolelle nousi yksi vahvoista ennakkosuosikeista Joona Muistola voittaen Diabolon Suomen Mestaruuden. Kärkisija oli kolmantena kilpailupäivänä lähes kaikille kilpailijoille selvä tapaus, sen sijaan hopea ja kulta sijoituksista taisteltiin veren maku suussa. Hopeasijalle jäi viimevuoden mestari Marko Akkanen ja pronssia vei kotiinsa Samuli Männistö.

Nuorten sarjassa tänä vuonna nähtiin vain kaksi kilpailijaa. Nuorten Suomen Mestariksi pääsi Viljami Erkkilä Jämsästä. Ja hopeapystin puolestaan voitti Niko Tiilikainen. Naisten sarjaa ei tänä vuonna osanottajien puutteen vuoksi pystytty järjestämään.

Lue lisää...Aiheet: SM-kisat Tapahtumat Diabolo Jojo | Thu, 19 Jul 2012 23:46:08 +0300 | Kommentteja 42SM-kisatunnelmia streaminaSM-kisat Joensuussa lähestyvät ja kilpailuista videoita tulee aina hitaasti. Kumiankassa testataan FDC2012 tapahtumaa varten Bambuserin streami mahdollisuutta. Kisapaikalta tullaan tekemään lyhyitä lähetyksiä ja missään tapauksessa kaikkea ei tulla kuvaamaan. Mikäli kuitenkaan et pääse paikalle seuraamaan kisoja tämä streami voi olla kultaakin kalliimpaa.

Lähetysajoista emme vielä tiedä mutta niistä saatetaan infota myöhemmin. Kuvattuja juttuja voi kuitenkin myös katsoa myöhemmin. Videot nähtävillä klikkauksen takaa.

Lue lisää...Aiheet: Diabolo Jojo Kilpailut Videoit | Sun, 08 Jul 2012 22:55:16 +0300 | Kommentteja 31Diabolon ja Jojon SM-kilpailut 2012Jojopelaamisen sekä Diabolourheilun SM-kilpailut 2012 lähestyvät vauhdilla. Vielä on aikaa ilmoittautua sekä tulla paikalle seuraamaan kilpailuja. Tapahtumapaikkana toimii Joensuun Torilava. Kilpailut pidetään Joensuun POP!katu -tapahtuman yhteydessä 10.7.-13.7.2012. Toivottavasti saadaan vielä lisää kilpailijoita kasaan kaikkiin sarjoihin. Kisoihin ilmoittautuminen tapahtuu www.diaboloseura.fi -sivujen kautta.

Sirkus Kumiankka sponsoroi tapahtumaa jälleen kerran pokaaleilla. Joskin aiomme edellisvuosien tapaan viedä parhaimmat palkintosijat itse ihan vain rehellisesti voittamalla kilpailut. Onko teistä haastajiksi meille?

Tänä vuonna Kumiankka-Shoppia ei tuoda paikalle, mutta mikäli haluatte hankkia diabolo- tai jojotuotteita ilman postikuluja ilmoittakaa asiasta meille ennen kilpailuja niin tuomme pyytämänne tuotteet mukanamme kisapaikalle.

Lue lisää...Aiheet: SM-kisat Diaboloseura Jojo Diabolo | Mon, 25 Jun 2012 15:06:51 +0300 | Kommentteja 36NMNProjekt NMN.

Nivala, Männistö, Nerg, Vuorjoki-Elo. Kumiankalla ei tähän lisättävää.

Lue lisää...Aiheet: Videot Samuli Diabolo Esitykset | Mon, 18 Jun 2012 22:21:58 +0300 | Kommentteja 2Uusi maailmaennätys!
Aaro onnistui rikkomaan kolmen diabolon 441-tempun maailmanennätyksen.

Video:


Samalla videolla on noin 77:n kopin neljän diabolon runi.
Materiaalia on purkissa jonkin verran, eli uutta videota olisi toivottavasti tulossa lähiaikoina.

Lue lisää...Aiheet: diabolo aaro ennätys video | Mon, 14 May 2012 15:55:42 +0300 | Kommentteja 8Timothy likes POP!corn

Timothy tekee paluuta

Uusimman videon sekä Markon blogikirjoituksen (www.taikurimarko.net), mukaan vanha projekti on nostettu pöydälle ja Timothy likes POP!corn on tekemässä paluuta 2012 FDC:hen, uudempana ja ehompana. Marko kertoo blogissaan seuraavaa, "Luvassa on upeita grindejä ja vanhoja diabolotemppuja. Timothy on päättänyt näyttää maailmalle että vanhat diabolotemput ovat ehdottomasti uusia parempia." Ilmeisesti mies on siis löytänyt uutta inspiraatiota ja aikaa uuden soolon rakentamiseen. Uutta esitystä odotellessa innokkaimmat voivat käydä katsomassa aiemman promovideon, joka yhä löytyy verkosta: http://www.youtube.com/watch?v=m6lRVufz6ys

Toistaiseksi vielä lunastamattomien paluu lupausten lisäksi Marko ja Timothy kuvasivat todisteeksi uuden videon jossa nähdään mm. grindien grindi. Joka on paita grindi neck rollilla. Ilmeisesti myös kyseessä on todella eri henkilö sillä Marko ja Timothy näkyvät videolla yhtäaikaa?! Videossa on myös nähtävillä 2009 FDC:n esityksestä tuttuja demoja. Esimakua tulevasta voi nähdä oheisesta videosta.

Lue lisää...Aiheet: Marko Esitykset Diabolo Videot | Wed, 14 Dec 2011 22:25:47 +0200 | Kommentteja 8Diabolo.ca - Video of the Week

Mikä on Video of the Week?

Diabolo.ca on diabolopelaajien keskustelufoorumi, jossa harrastajat pitävät yhteyttä ja vaihtavat ideoita. Jo useamman vuoden ajan on ollut käynnissä projekti, jota kutsutaan lyhenteellä "VOTW". Lyhenne tulee sanoista "Video of the Week". Käytännössä kuka vain voi tehdä videon ja lähettää sen alan asinantuntijoista koostuvalle paneelille. Paneelin tehtävänä on poimia videoista uudet ideat, merkittävät tekniset suoritukset sekä temput jotka inspiroivat muita harrastajia. Tarkoituksena on julkaista video aina kerran viikossa. Nopea vilkaisu julkaistuihin videoihin osoittaa että ensimmäiset videot ovat vuodelta 2005 tai jopa tätä vanhempia.

Marko on kuvannut useamman videon paneelille ja ainakin osa niistä tullaan julkaisemaan näin joulun alla yksitellen. Tämän blogiviestin takaa voit löytää helposti linkit näihin videoihin.

Lue lisää...Aiheet: Marko Diabolo Videot Ohjeet | Tue, 15 Nov 2011 11:20:54 +0200 | Kommentteja 27FDC 2011, NYT!

Finnish Diabolo Convention -11

Suomen ja tällä hetkellä myös maailman suurin pelkästään diaboloon keskittyvä jongleeraus tapahtuma alkaa 9.9.2011. Tapahtuma paikkana on tänäkin vuonna tuttu ja turvallinen Eräjärvi, joka sijaitsee Oriveden lähistöllä aivan Tampereen suurkaupungin kupeessa. Tapahtuma on suunnattu kaiken tasoisille diabolo pelaajille. Myös ensikertalaiset ovat tervetulleita. Vaikka ennakkoilmoittautuminen verkossa onkin jo ohitse, festivaali passeja tullaan myymään ovelta.

Tapahtuman pääjärjestäjinä toimivat Sirkus Supiainen Ry, erityisesti Samuli Männistö sekä Sirkus Kumiankasta tuttu Marko Akkanen. Lisätietoja tapahtumasta voi käydä lukemassa virallisilta verkkosivuilta, jonne olemme koostaneet kattavan tietopaketin tämän vuoden tapahtumasta sekä siitä millaisia aiemmat vuodet ovat olleet: www.fdc2011.org

Marko tuo Kumiankka-Shopin paikalle joten varastossa olevia tuotteita tulee löytymään myös festivaalipaikalta myynnistä. Näin kaikki voivat halutessaan säästää postikuluissa. Myös muutamia erikoisuuksia on tulossa paikanpäälle. Oheisessa kuvassa olevia FDC -modattuja jojoa on mukana vain nämä 6kpl. Toivottavasti nähdään Eräjärvellä!

Lue lisää...Aiheet: FDC Tapahtumat Diabolo Jojo | Wed, 31 Aug 2011 19:07:21 +0300 | Kommentteja 23Valmiina kisoihin?

Onko narut vaihdettu?

Diabolon ja Jojon SM-kisat lähestyvät vauhdilla. Varsinkin Kumiankan "toimistolla" on kisojen odotus on jo kuumimmillaan. Tänään hain laatikollisen pokaaleja kisoihin. Sponsoroimme kilpailuja hankkimalla 18 pokaalia. Tämähän tarkoittaa sitä että ainakin 18 palkintosijaa on jaossa erilaisissa sarjoissa. Diaobolossa kilpaillaan nuorten, naisten sekä miesten -sarjoissa. Jojossa puolestaan sarjoja ovat Ladder, 1A ja X.

Tämä on vielä viimeinen muistutus niille jotka eivät ole vielä ilmoittautuneet. Nyt kannattaa lähteä mukaan sillä varsinkin Diabolon nuortensarjassa, naisten sarjassa sekä jojon Ladderissa on hyvin vähän kisaajia. Käytännössä paikalle tulemalla ja osallistumalla voi lähes suoraan varmistaa palkintosijoituksensa. Toivottavasti mahdollismman moni vielä rohkaistuu tulemaan kisapaikalle ja osallistumaan kisoihin.

Toivotamme kaikille myös hyvää kesää!

Lue lisää...Aiheet: SM-kisat Tapahtumat Diabolo Jojo | Fri, 01 Jul 2011 15:26:33 +0300 | Kommentteja 5Markon uusi diabolovideo Valkeakoskella järjestettiin jälleen päivän mittainen diabolokurssi, jota olin vetämässä. Paikalle tuli melkein 15 paikallista lahjakkuutta ja kurssi oli jo kolmas viikonloppukurssi paikkakunnalla. Selvästi innostusta riittää. Kuulin myös ilokseni että Sorrilan koululla järjestetään viikottaisia harjoituksia Nuorien Kotkien toimesta. Mikäli harjoitustilasta on puutetta kannattaa suunnata lauantaisin kello yhdeksi sinne. Kiitokset kaikille näihin kursseihin osallistuneille sekä järjestäjille erityisesti Valkeakosken nuorisotoimelle sekä Nuorille Kotkille.

Ennen lauantain opetuksia sekä kurssin jälkeen minulla oli hyvää aikaa käydä hieman haukkaamassa raitista ilmaa ja käydä katselemassa Apianrantaa. Maisemat ovat upeita ja uusi kesäteatteri näyttää todella hyvältä. Samalla tuli kuvattua oheinen diabolovideo näin verkkosivuillekkin.

Lue lisää...Aiheet: Marko Videot Diabolo Kumiankka | Tue, 12 Apr 2011 18:14:10 +0300 | Kommentteja 34FDC2011.org

FDC2011.org on avattu!

Finnish Diabolo Convention -tapahtuman viralliset internetsivut on avattu. FDC järjestetään ensi vuonna jo kuudennen kerran. Aiemmin Sirkus Kumiankka ja Sirkus Supiainen ovat tarjonneet tietoja tapahtumasta omilla internetsivuillaan. Nyt kuitenkin kaikki tieto tapahtumasta (sekä menneistä tapahtumista!) on koottu samalle sivustolle. FDC2011.org:ista voit lukea mistä on kysymys, hakea yleistä tietoa tapahtumasta sekä katsoa tunnelmia menneistä tapahtumista. Tapahtuman tarkka ajankohta, vieraat sekä ohjelma varmistuvat kevään 2011 aikana. Kuitenkin sivuilta on laitettu kaikki tieto mitä tapahtumasta jo nyt tiedetään. Tämä on katsomisen arvoinen sivusto vaikka tapahtumaan onkin vielä reilusti yli puolivuotta.

www.fdc2011.org

Lue lisää...Aiheet: fdc ylläpito tapahtumat diabolo | Tue, 30 Nov 2010 23:15:29 +0200 | Kommentteja 108Saksalaiset kevennys kitit

"JC's Kits"

Usein harrastajia kiinnostaa mitä diaboloa kukin pelaaja käyttää. Jokaisella ammattilaisella on omat suosikkinsa. Tänään vilkaisemme mitä diaboloa Marko Akkanen käyttää kilpailuissa sekä esityksissä.

Markon videoiden kommenteista usein löytyy kysymys, "Mikä tuo diabolo on?" Kyseessä yleensä on Henry's Circus hieman erikoisemmalla kitillä varustettuna. Videoissa välillä sanotaakin ohimennen, että kyseessä ovat JC:n kitit. Jürgen Kreisz on Saksalainen diabolo-osien suunnittelija, joka käyttää diaboloyhteisöissä nimeä "JC". Jürgen valmistaa tällä hetkellä kolmea erilaista kittiä Circus diaboloon, jotka ovat: "Standard Leich Kit", "Ultra Leicht Kit" ja "Ultra Leicht Kit 2.0". Näistä kolmesta Markon valinta jo usean vuoden takaa on ollut Ultra Leicht Kit. Kyseinen lisäosa leventää ja keventää Circus diaboloa siirtäen diabolon painopisteen reunoille. Painopisteen muutos takaa piedemmän ja vakaamman pyörimisen narulla. Levennys puolestaan helpottaa sormigrindejä sekä suunnattoman pitkiä grindejä, joita Marko videoillaan usein näyttää. Diabolo toimii myös erinomaisesti vertax tempuissa.

Standard Leich kit puolestaan ei levennä Circus diaboloa vaan pelkästään keventää sitä. Ultra Leich Kit 2.0 on saman kaltainen kuin aiempi versio, mutta aavistuksen verran kapeampi ja eritavalla rakennettu kuin Ultra Leicht kit 2.0. Oheisessa kuvassa olemme laittaneet Standard Leicht Kitin (STK) sekä Ultra Leicht Kitin (ULK) vierekkäin.

Markon käyttämiä diaboloja sekä diabolo kittejä on nyt saatavissa rajoitettu erä verkkokaupastamme: http://shop.kumiankka.com

Lue lisää...Aiheet: Kumiankka-Shop Diabolo Circus Uudet Tuotteet | Mon, 11 Oct 2010 12:57:55 +0300 | Kommentteja 27Monobolot ovat palanneet!

Monobolo

Pitkän tauon jälkeen saatiin Monoboloja myyntiin. Viimeksi näitä erikoisuuksia oli saatavilla yli vuosi sitten ja silloinkin myimme pelkkiä akselistoja. Nyt monoboloja taas löytyy ja tällä kertaa ne myydään suoraan kokonaisina (kupin kera). Monobolon tietoja voit katsoa tarkemmin kaupan puolelta.

Mikä on monobolo? Monobolo eroaa yksipuolisista spinnereistä sekä kiinalaisista jojoista siten, että kyseessä on diabolon tavoin tasapainossa oleva diabolon kaltainen laite. Suurin ero diaboloon on se, että monobolosta puuttuu vain toinen kuppi. Kiinalaiset -jojot eivät ole tasapainoitettuja kuten tämä on joten niitä ei voida kutsua monoboloksi. Kuitenkin monobolossa on kaksi akselikohtaa joista toisella onnistuvat kiinalaistyyliset temput.

Lue lisää...Aiheet: Kumiankka-Shop Uudet tuotteet Diabolo | Fri, 08 Oct 2010 11:15:15 +0300 | Kommentteja 32Suomen Diaboloseuran harjoitukset Tampereella 2010-2011

SDS harjoituskalenteri on julkaistu

Suomen Diaboloseura on julkaissut juuri sivuillaan harjoitusaikataulun kaudelle 2010-2011. Harjoituskalenterin voi katsoa sivulta www.diaboloseura.fi osiosta jäsenet ja sieltä kohdasta harjoitukset. Tänä vuonna harjoituksia vetää Jussi Jaakkosela, mutta vuoden mittaan tullaan näkemään uusiakin kasvoja.

Lue lisää...Aiheet: Diabolo Tapahtumat Suomen Diaboloseura Tampere | Tue, 24 Aug 2010 18:08:10 +0300 | Kommentteja 81FDC 2010

Finnish Diabolo Convention 2010

FDC järjestetään nyt viidennen kerran Eräjärvellä 5. -8.8.2010! Muista vuosista poiketen tapahtuma kestää tällä kertaa neljä päivää! Tapahtuman päävieraat tullaan julkaisemaan lähempänä itse tapahtumaa. Paikalle on kuitenkin saapumassa tällä kertaa ennätysmäärä ulkomaisia diabolotaitureita ympäri maailmaa European Juggling Convention -tapahtuman vuoksi. Tuttuja naamoja tapahtumassa ovat Samuli, Aaro, Tommi, Marko sekä Langerz.

Tapahtuman ilmoittautuminen aukeaa torstaina klo 13:00 ja itse festivaali päättyy sunnuntai-iltapäivällä pidettävään loppunäytökseen. Tällä aikavälillä ohjelmassa on ainakin saunomista, open stage, lukuisia työpajoja, diabolothlon, videoita, temppu jami yms.. Jälleen kerran myös yllätyksiä luvassa. Tapahtuman järjestäjinä toimivat Sirkus Supiainen sekä Sirkus Kumiankka.

Lue lisää...Aiheet: Tapahtumat FDC diabolo jojo | Tue, 01 Jun 2010 00:27:18 +0300 | Kommentteja 17Taibolo Glary

Vuoden 2009 uutuusdiabolo on nyt myös Kumiankassa

Gong-Qunin tehtaan laseeraama Taibolo Glary tuotiin erittäin pienessä erässä Kumiankkaan. Kyseessä on testierä, mikäli pidätte Glaryistä voimme tuoda niitä Suomeen myös lisää. Tämä julkistus on osa kumiankan kesäisiä diabolo uutuuksia. Seuraavat uudet diabolomallit julkistetaan vasta myöhemmin kesällä kun olemme saaneet loput tarvitsemamme osat.

Lue lisää...Aiheet: Kumiankka-Shop Uudet Tuotteet Diabolo Taibolo | Fri, 21 May 2010 12:14:08 +0300 | Kommentteja 39Diabolon historiaa

Mikä on Kiinalainen jojo?

Marko on kasannut lyhyen artikkelin diabolon historiasta uusimman tuotteemme kunniaksi. On hyvä tietää mistä tähän päivään ollaan tultu. Diabolon historia ei ole helpoimmin löydettävissä yksistä kansista. Jos siis tiedät hyviä linkkejä sekä lähteitä, liitä niitä tämän blogiviestin kommentteihin. Näin voimme pidentää artikkelia, ja tarjota kaikille mahdollisimman kattavan katsauksen diabolon historiaan.

Uusin Kumiankka-Shop tuotteemme on Kiinalainen jojo. Kyseessä on siis yksi kuppinen hyrrä joka ei ole tasapainotettu. Tämän kaiken lisäksi se pitää pyöriessään humisevaa ääntä ja on suojattu Eurooppalaismaisella kupilla. Mistä siis on kyse? Nyt on sinunkin aika tutustua diabolon historiaan.

Lue lisää...Aiheet: Kumiankka-Shop Diabolo Uudet Tuotteet Taibolo | Tue, 18 May 2010 19:02:31 +0300 | Kommentteja 24Diabolon SM-kilpailut 2010!

Kilpailut Turussa!

SM-kilpailut ovat nyt viikonoppuna Turussa! (23.4-25.4.) Suomen Diabolo- sekä Jojoyhteisöt ovat jännityksellä odottaneet uutisia lentokenttien avautumisista. Ilmassa leijuva tulivuoren tuhka on estänyt lentokoneita lentämästä jo tämän viikon. Kilpailuihin liittyen tämä on aiheuttanut jännitystä ulkomaisen tuomaristomme sekä Aaro Kontion lentämisestä paikalle. Tilannetta seuraataan yhä. Tuomariston sijainnin tiedämme, mutta Aaro on yhä kadoksissa!

Saapuuko mestari puolustamaan titteliään? Joutuuko Marko edustamaan Kumiankkoja yksin. Luvassa ovat Suomen suurimmat jongleerausalan kilpailut ja ne ovat samalla ehdottomasti jännittävimmät ikinä. Toivottavasti näemme mahdollisimman paljon tuttuja paikalla. Mikäli tulette seruaamaan kisoja, pyörähtäkäähän Kumiankka-Shopin myyntipöydällä tervehtimässä. Lisätietoja kisoista sekä ohjelmasta: www.yoyo.fi

Lue lisää...Aiheet: Kilpailut Diabolo Jojo Tapahtumat | Thu, 22 Apr 2010 19:45:09 +0300 | Kommentteja 37Jojopelaamisen SM-kilpailut

Jojokisat Turussa Diabolon SM-kisojen ohessa

Jo Suomen ensimmäisistä epävirallisista jojopelaajatapaamisista alkaen on puhuttu kahdesta asiasta, koska Suomeen perustetaan virallinen jojoyhdistys ja koska suomessa järjestetään ensimmäiset jojopelaamisen SM-kilpailut. Suomen Jojoyhdistys perustettiin alkuvuodesta 2010 ja nyt tämä yhdistys järjestää lähes ensimmäisenä toimenaan jojopelaamisen SM-kilpailut osana Suomen Diaboloseuran järjestämää diabolojongleerauksen SM-kilpailuja. Tapahtumapaikkana on Barker-teatteri, Virusmäentie 65, 20300 Turku

Nyt on aika tulla paikalle ja erotella jyvät akanoista. Jojopelaamisen SM-kilpailuissa selviää kuka on vain puhetta ja kuka oikeasti pelaa.

SJY ylpeänä ilmoittaa että ensimmäiset jojopelaamisen SM-kilpailut pidetään 23. - 25.4.2010 osana Suomen Diaboloseuran järjestämää diabolojongleerauksen SM-kilpailuja. Barker-teatterilla Turussa.

Lisätietoa: http://www.yoyo.fi

Lue lisää...Aiheet: Tapahtumat Jojo Kilpailut Diabolo | Sun, 04 Apr 2010 13:36:57 +0300 | Kommentteja 27Sundian erikoisväriset diabolokepit nyt myynnissä!

Sundian kepit tulivat jälleen!

Erikoisvärisiä Sundian lyhyitä hiilikuitukeppejä on kyselty meiltä pitkään. Nyt ne ovat virallisesti myynnissä. Uusia värejä ovat Punainen, Valkohopea, Vihreä sekä Bambu! Mikäli olet katsonut Markon uusimman tutoriaalin niin olet nähnyt kyseiset kepit jo käytössä...

Lue lisää...Aiheet: Kumiankka-Shop Uudet Tuotteet Sundia Diabolo | Wed, 10 Mar 2010 12:40:51 +0200 | Kommentteja 67Jesse - Mr. November

Vancouverista uusi video

Jesse on jälleen kerran tehny uskomattoman upean videon. Videon on kuvannut ja editoinut kasaan Shark Attack Productions tiimistä tuttu Mike. Videolla näkyvä diabolomalli Sundia Sun onkin tuttu monille täällä Suomessa kuten myös Jessen upea tyyli tehdä temppuja.

Kumiankka-Shoppiin on lähiviikkoina saapumassa uusia tuotteita. Odotamme varaston täydennystä Yoyojamilta sekä uusia tuotteita Sundialta sekä Save Dethiltä. Kyllä, luitte oikein.

Lue lisää...Aiheet: Videot Diabolo Sundia Sun | Mon, 08 Mar 2010 12:32:14 +0200 | Kommentteja 36Sundia Shining 1x laakeroitu diabolo

Sundia Fly 2.0

Olemme tuoneet Suomeen Sundia Flyn jatkokehityksen tuloksen, Sundia Shining 1x laakeroidun diabolon. Nyt Sundia Shining diaboloja on saatavilla sekä 1x että 3x laakeroituna. Kolmoislaakeroidut diabolot pyörivät hieman pidempään ja hiljaisemmin. 1x laakeroidut puolestaan ovat edullisempia ja sopivat erinomaisesti harrastajille. Sundia Shining diabolot ovat hieman kestävämpiä kuin Fly-diabolot olivat (ja ovat edelleen). Suosittelemme näitä diaboloja lämpimästi.

Varaston täydennystä ja uusia tuotteita

Verkkokauppamme diabolo-osio on täydentynyt Sun ja 3x Shining diabolojen osalta. Uusia tuotteita ovat Sundian diabolokepit sekä ohuet diabolonarut. Myös kyseltyjä Alumiini/teflon akseleita on jälleen saatavilla ja niillä voidaan keventää myös Sundia Sun-diaboloja. Tarjoamme myös Fly sekä Shining diaboloihin lisäosasarjoja, joilla laakeroitu diabolo voidaan muuttaa tavalliseksi. Jojopuolella varastomme täydentyi Angel Hair sekä Ying Yang naruilla (naru jota moni saikin joulun alla meiltä lahjana tilausten ohessa).

Lue lisää...Aiheet: Kumiankka-Shop Uudet Tuotteet Sundia Diabolo | Mon, 18 Jan 2010 21:49:26 +0200 | Kommentteja 23Sundia Sunit saapuivat

Ne kauan odotetut...

...Sunit ovat saapuneet! Sanomme tämän jälleen, kiinteäakseliset Sun diabolot ovat olleet suosituimpia diabolojamme. Viimeksi nämä myytiin muutamassa viikossa suoraan käsistä. Mikäli siis olet kysellyt näitä meiltä viimeisen 4kk aikana, nyt on tilaisuutesi tullut valikoida parhaat värit päältä ennen kuin muut ehtivät.

Huomasimme heti pienen eron juuri saapuneiden Sunien sekä edellisen erän välillä. Tässä erässä saapuneet diabolot ovat hieman eri sävyisiä. Värejä voi kuvailla hieman pastellisävyisemmiksi ja ehkä haaleammiksi (ks. oheinen kuva). Sun-diaboloissa on selvästi enemmän väriainetta kuin aiemmin.

Lue lisää...Aiheet: Kumiankka-Shop Diabolo Sundia | Sat, 21 Nov 2009 17:50:57 +0200 | Kommentteja 20Sundia Shining Diabolot3x laakerit tulivat pysyvästi!

Diabolo jonglöörien suurimpana puheenaiheena ovat olleet viimeisen kahden kuukauden ajan uusimmat "triple bearing"-diabolot. Kyseessä on Sundia Sports:n uusin tuote Sundia Shining. Nyt ne ovat saapuneet Kumiankka-Shoppiin! Jälleen kerran Kumiankka on onnistunut tuomaan näitä diaboloja suomeen ennen muita maahantuojia. Nyt kannattaa toimia ripeästi sillä nämä voivat loppua nopeasti. Jäitkö vaille Sun-diaboloa? Nyt sinun on mahdollisuus paikata tilanne ja hankkia Sundia Shining joko läpinäkyvänä tai marmoroituna versiona. Tätä diaboloa kumiankka ja kaikki muutkin diabolojonglöörit suosittelevat. Jos pidit Fly diabolosta, tähän et voi pettyä.

Lue lisää...Aiheet: Kumiankka-Shop Uudet Tuotteet Diabolo Sundia | Mon, 21 Sep 2009 21:39:29 +0300 | Kommentteja 22Finnish Diabolo Convention 2009FDC 2009 ennokkoilmoittautuminen on päättynyt!

FDC:n vieraat on julkistettu. Tämän vuoden FDC:hen saamme vieraiksi Nev Brooksin ja Williamin eli Crackersin. Huhuja liikkuu myös Langerzin saapumisesta paikalle. Muutoksia ohjelmaan saatetaan vielä tehdä mutta sekin on esillä.

FDC:n ennakkoilmoittautuminen on tältä erää suljettu. Mutta mukaan vielä mahtuu! Festivaalin hinta on 65euroa, voitte joko ilmoittautua tapahtumaan tai ostaa lippunne ovelta. Ilmoittautumisen ohessa voi kätevästi varailla uuden FDC-paidan sekä varmistaa paikkansa tapahtumassa.

Lue lisää FDC:stä.
FDC information in English.

Lue lisää...Aiheet: Tapahtumat FDC Diabolo | Mon, 21 Sep 2009 16:15:08 +0300 | Kommentteja 10Sundian Diaboloja Kumiankka-ShopissaSundian Sunit ja Flyt ovat nyt myynnissä!!

Kumiankka on saanut erän Sundian Sun Transparent (255g) diaboloja sekä Fly diaboloja. Diabolot ovat nyt kaikki myynnissä! Nyt on aika käyttää Suomen Diaboloseuran jäsenalennuksia ja hankkia uudet diabolot (10% alennus diaboloista).

Värejä on nyt merkittävästi enemmän kuin aiemmin. Nopeat syövät hitaat, mitä aiemmin tilaat sitä varmemmin saat haluamasi värin. Kumiankka-shopissa voit katsella jokaista väriä erikseen klikkaamalla väriin liittyvää linkkiä varasto-saldoista.

Hyvää kesää! -Kumiankka team.

Lue lisää...Aiheet: Kumiankka-Shop Uudet Tuotteet Diabolo Sundia | Mon, 21 Sep 2009 16:10:26 +0300 | Kommentteja 21Kumiankan kesäkilpailuReggae diabolo-kisa

Sirkus Kumiankka järjestää kesäisen diabolovideo-kilpailun. Kilpailun voittaja paljastetaan yhteisessä videohetkessä FDC-festivaaleilla 31.7. Palkintona jaetaan yksi Sundia Diabolo, jonka malli ilmoitetaan vasta videoiden esityspäivänä. Kilpailu on kaikille avoin ja säännöt ovat yksinkertaiset:

1. Tehdään hyvää kesäistä meininkiä sisältävä video.
2. Videossa on oltava Diabolo-jongleerausta.
3. Video saa kestää enintään 1 minuutin.
4. Videon taustamusiikin on oltava Reggaeta.
5. Video on toimitettava FDC:hen cd-levyllä tai muistitikulla hyvä laatuisena (tai vaihtoehtoisesti Markolle ennen FDC:tä).

Videot joita ei toimiteta ennen kyseistä videohetkeä tai sen aikana ei voida ottaa enää mukaan kilpailuun. Palkinto luovutetaan FDC:ssä tai postitetaan voittajalle jälkikäteen. Leppoisia kuvaushetkiä kaikille.

Lue lisää...Aiheet: Kumiankka-Shop Videot Kilpailut Diabolo | Mon, 21 Sep 2009 16:10:25 +0300 | Kommentteja 23Jesse Gehlen - In Case of Emergency...In Case of Emergency...

Jesse Gehlen (diabolon sm-5sija) on julkaissut uuden videonsa. Video on täyttä laatua. Kumiankka suosittelee tätä lämpimästi. Kyseessä on yksi vuoden parhaista videoista. HD-version voit katsoa vimeosta.

"My new diabolo project. A lot of old and some new stuff for my new act. Enjoy!"

In Case of Emergency... Jesseltä, Vimeo.

iPod käyttäjät, Lataa iPod versioLue lisää...Aiheet: Videot Diabolo | Sun, 20 Sep 2009 22:10:05 +0300 | Kommentteja 12Jussin treenivideoTreenausta taas, -Jussi

Jussi Jaakkosela (diabolon sm-pronssia) on julkaissut uuden treenivideon kisojen jälkitunnelmiin. Video pitää sisällään paljon katsomisen arvoisia temppuja.

Tekijän kommenttien mukaan video pitää sisällään: "käsistalli-release kummaltakin puolelta, yksdeetä ja kolmedee 522:sta. hirveetä sotkua, taustalla jumppaa. "

Kumiankka vahvistaa asian ja suosittelee videon katsomista.

Lue lisää...Aiheet: Videot Diabolo | Sun, 20 Sep 2009 22:08:27 +0300 | Kommentteja 30Diabolon SM-kilpailujen tuloksetDiabolon SM-kilpailut pidettiin 14.3.-09

Kilpailupaikalle saapui Suomen Diabolo eliitti ja otti mittaa toisistaan. Tänä vuonna kilpailtiin sekä miesten että nuorten sarjoissa. Palkintosijoitukset jakautuivat seuraavasti:

Miestensarja
1. Aaro Kontio
2. Samuli Männistö
3. Jussi Jaakkosela & Marko Akkanen

Nuortensarja
1. Miro
2. Pyry
3. Rasmus

Lue lisää...Aiheet: Kilpailut Diabolo | Sun, 20 Sep 2009 22:06:32 +0300 | Kommentteja 18Uusi erä Fly diaboloja on nyt täällä!

Sundian Fly-diabolot todella suosittuja

Lähes kaikki 50kpl Sundian Fly erästä on myyty. Vain 1kpl enää jäljellä. Flyn hinta on 30euroa/kpl. Diaboloseuran jäsenille 10% alennus hinnasta.

Kevennys kittiä Fly diaboloon on saatavilla. Varasto saldo 5kpl. Voit siis vaihtaa laakeroidun keskiön tefloni keskiöön ja näin keventää diaboloasi 15grammalla. Hinta 15euroa.

Kiitokset kaikille Kumiankan toimintaa tukeneille. Seuraava erä diaboloja on odotettavissa saapuvaksi FDC-tapahtumaan (heinäkuun loppuun).

Lue lisää...Aiheet: Kumiankka-Shop Diabolo Uudet Tuotteet | Sun, 20 Sep 2009 22:03:03 +0300 | Kommentteja 21Sirkusteltta Collaboration 08

Sirkusteltta.net foorumin käyttäjät kasasivat jälleen kerran vuosittaisen jongleerausvideon. Käyttäjät lähettivät vuoden aikana kuvaamiaan lyhyitä videoita joista koostettiin kolme suurempaa videota kaikkien iloksi. Mikäli olet kiinnostunut jongleerauksesta nämä kannattaa katsoa läpi. Pääset tutustumaan suomalaisiin heittelijöihin ja saat ilmaista viihdettä. Videoilla nähtävissä myös Kumiankkoja.

Lue lisää...Aiheet: Videot Diabolo Pallot | Sun, 20 Sep 2009 21:58:27 +0300 | Kommentteja 13FDC 2008Suuret kiitokset kaikille FDC 08 -festivaaleille osallistuneille. Toivottavasti tapaamme jälleen ensivuonna samoissa merkeissä. Videoita odotellaan ilmestyvän jälleen omalla ajallaan YouTubeen. Niitä linkitellään tuttuun tapaan näille sivuille.

Diabolothonin voittaja on Jouni Ihalainen. Toiseksi diabolonseitsenottelussa tuli Aaro Kontio ja kolmanneksi Marko Akkanen. Diabolothonin mestarititteli on siis jälleen siirtynyt eteenpäin. Kilpailujen järjestäjänä toimii Suomen Diaboloseura Ry.

Lue lisää...Aiheet: Tapahtumat FDC Diabolo | Sun, 20 Sep 2009 21:56:26 +0300 | Kommentteja 16Ongelmia, tapaus: KeriminenOttaessasi vauhtia diaboloon siten että naru kiertää diabolon akselin ympäri yhden kierroksen, diabolo saattaa yllättäen "keriä" eli kerätä narua ympärillensä. Keriminen on tavallista ja kaikki diabolo jonglöörit ovat kokeneet asian monta kertaa. Usein kuitenkaan kukaan ei selitä miksi tämä tapahtuu. Nyt on aika selvittää asioita. ;)

Lue lisää...Aiheet: Diabolo Ohjeet | Mon, 18 Feb 2008 21:34:14 +0300 | Kommentteja 30Diabolonarun solmiminen puukeppeihinPerusteet kuntoon. Hyvin moni on kysynyt, mikä on paras tapa tehdä solmu diabolokeppeihin? Nyt on aika vastata tähän kysymykseen. Tämä on Kumiankan tukema ja paras tapa tehdä solmu puisiin diabolokeppeihin. Ohjeet löytyvät nyt parissa muodossa videona ja sarjakuvana.

Lue lisää...Aiheet: Diabolo Ohjeet | Thu, 30 Aug 2007 21:31:55 +0300 | Kommentteja 2Diabolon suoristaminenTätä on pyydetty meiltä jo vuosia ja tässä se on. Bolon suoristamiseen kahdella hyrrällä ei ole yhtä ainoaa ratkaisua. Tyylit kuitenkin pohjaavat jälleen tiettyihin lakeihin. Bolossa on useita kohtia, joita kopauttamalla se käyttäytyy eri tavoilla. Näistä kohdista olen tehnyt neljä kaaviota. Yksi sivulta ja yksi yläpuolelta per suunta. Kaaviot ovat jälleen tätä diabolon teoriaa, joten opetelkaa hyvin niin osaatte käytännössä.

Kuvissa punaiset nuolet kuvaavat suurinpiirtein kohtaa, josta se kääntyy. Ulkopinnoilla kepillä kopauttaminen voidaan tehdä lähempää keskiötäkin ja sisäkuppiinkin voi työntaa tavaraa hyvin eri paikkoihin. Kaaviot ovat siis yksinkertaistettuja ja siksi niitä on syytä soveltaa. Vihreä nuoli sivukuvissa kuvaa pyörimissuuntaa.

Lue lisää...Aiheet: Diabolo Ohjeet | Fri, 09 Jun 2006 21:26:12 +0300 | Kommentteja 39FDC 2007 videot

FDC 2007 videot ovat täällä!

FDC tapahtuma on ohitse. Tapahtuma onnistui jälleen kerran todella hyvin. Tämän vuoden Diabolothon mestareiksi valittiin Aaro ja Marko. Toisena olivat Konsta ja Tempei. Kolmannella korokkeella seisoi Olli. Onnittelut voittajille. Alta löytyy videosaldoa Markon kamerasta. Videoita on viisi. Diabolothon spesiaali, yleinen montaasi, avoinlava sekä Aaron ja Markon esitykset gaalasta. Alla linkit kaikkiin:

Diabolothon - http://www.youtube.com/watch?v=BTpYJ3sxt_c
Yleinen montaasi - http://www.youtube.com/watch?v=Isqx-Zth9-c
Avoinlava - http://www.youtube.com/watch?v=vcq_JeC1-Jw
Aaron esitys - http://www.youtube.com/watch?v=v8Fm8ujc9e8
Markon esitys - http://www.youtube.com/watch?v=LgfxTGC9mJY

Lue lisää...Aiheet: Diabolo Tapahtumat Videot FDC | Sun, 16 Sep 2007 21:23:05 +0300 | Kommentteja 23Temppujen nimeäminen

Diabolotemppujen nimeäminen:


Sain mailin jossa kyseltiin videoomme sisältyvien temppujen nimiä, ja ajatukset alkoivat pörräämään päässäni. Muutamia hetkiä mietittyäni, tulin siihen tulokseen että yksittäisten temppujen/kombojen nimeäminen ei ole pelkästään epäselvää, vaan jopa haitallista.

Lue lisää...Aiheet: Diabolo Ohjeet | Wed, 10 Aug 2005 20:57:19 +0300 | Kommentteja 59Vinkkejä 2 diabolon harjoittelun aloittamiseen

Vinkkejä kahden diabolon opetteluun


Pyydä hyvää kaveriasi heittelemään toista hyrrää naruun. Tärkeätä on että saat apua aluksi paljon ja totut liikkeeseen jota hyrrät tulevat tekemään. Yksin on aluksi vaikeata heittää hyrrä narulle. Ja kahdestaan harjoittelu on hauskaa. Muista myös että kahdella samanpainoisella hyrrällä tekeminen on suotavaa.

Lue lisää...Aiheet: Diabolo Ohjeet | Mon, 27 Nov 2004 20:52:47 +0300 | Kommentteja 27Diabolon likaantuminen/hygieniaDiabolo luonnollisesti kuluu käytössä ja pahasti kulunutta boloa pidetään yleisesti kovan treenaajan merkkinä. Juteltiin asiasta Jounin kanssa ja hetken keskustelun jälkeen huomiomme siirtyivät boloihimme. Molemmilla on siis henrysin valkoiset circus bolot ja Jounin hyrrät näyttivät todella likaisilta.

Lue lisää...Aiheet: Diabolo Ohjeet Huoltaminen | Sun, 30 Jul 2005 20:48:54 +0300 | Kommentteja 27Kepit

Kepit

-------

Keppejä on aika paljon erilaisia ja usein kysytään mitkä kannattaisi hankkia. Kerron seuraavaksi hieman omista mieltymyksistäni ja mielipiteistäni erilaisista kepeistä.

-Marko

Lue lisää...Aiheet: Diabolo Ohjeet Arvostelut | Sun, 06 Feb 2005 20:34:47 +0300 | Kommentteja 21Diabolomallit

Diabolomallit


Nyt diabolomallit on listattu taulukkoon. Lista ei ole täydellinen, sillä emme ole kokeilleet kaikkia myynnissä olevia boloja. Mikäli bolosi ei löydy listasta ja haluat siitä arvion, tuo se meille testattavaksi. Arviot on kirjoitettu 2004 vuoden lopussa. Sivun asettelu on uusittu 2007 vuoden alkukesästä. Uusimmat diabolot eivät löydy tästä listauksesta.

Lue lisää...Aiheet: Diabolo Ohjeet Arvostelut | Wed, 15 Dec 2004 20:26:42 +0300 | Kommentteja 24Wrap tutoriaalejaTutoriaaleja harrastajille

Kumiankka tarjoaa jälleen kerran itseopiskelumateriaaleja diaboloharrastajille. Tällä kertaa tarjoamme neljän lyhyen oppitunnin mittaisen paketin Englannin kielellä. Opetuksessa sekä harjoitteissa perehdytään Wrap-tekniikoiden maailmaan sekä niiden soveltamiseen. Wrap-tekniikoiden hallinta auttaa jonglööriä hallitsemaan diaboloaan paremmin. Tekniikoiden osaamisella on tapana vaikuttaa positiivisesti harrastajan onnistumiskokemuksiin.

Mikä parasta, nämä oppitunnit tarjotaan diaboloharrastajille nyt ilmaiseksi!

Oppitunnit: www.kumiankka.com/wrap

Lue lisää...Aiheet: Diabolo Ohjeet Solmuteoria | Sat, 13 Jun 2009 19:16:02 +0300 | Kommentteja 64Teoriaa solmuista osa 4, -vaihtoehtoisia tapoja

Solmuteoriaa osa 4 palaa vielä kerran solmujen aiheeseen ja opettaa uusia ajatuksia vanhempien solmuteoria-artikkeleiden ystäville.

Lue lisää...Aiheet: Diabolo Ohjeet Solmuteoria | Wed, 26 Dec 2007 19:16:02 +0300 | Kommentteja 5Solmujen kuolleet pisteet osa 1

Solmujen kuolleet pisteet osa 1

Solmujen kuolleissa pisteissä jatkamme siitä mihin jäimme solmuteorian ensimmäisen osan jälkeen. Tämä osio käsittelee solmujen sellaisia vaiheita, jolloin tiettyjen liikkeiden lukumäärällä/järjestyksellä ei ole merkitystä.

Lue lisää...Aiheet: Diabolo Ohjeet Solmuteoria | Fri, 19 Nov 2004 18:47:09 +0300 | Kommentteja 41Solmujen kuolleet pisteet osa 2

Solmujen kuolleet pisteet osa 2

Solmujen kuolleissa pisteissä jatkamme siitä mihin jäimme solmujen kuolleet pisteet osassa 1. Tämä osio käsittelee solmujen sellaisia vaiheita, jolloin tiettyjen liikkeiden lukumäärällä/järjestyksellä ei ole merkitystä.

Lue lisää...Aiheet: Diabolo Ohjeet Solmuteoria | Sun, 02 Jan 2005 18:47:09 +0300 | Kommentteja 39Solmujen alkeet osa 1.

Solmu teoriaa osa 1.

Kumiankan julkaisema solmuteoria artikkeli nyt luettavissa myös blog viestinä. Artikkeli sisältää solmuteorioiden perusteet. Lähdemme miltein perusteista ja käymme useamman artikkelin muodossa erästä diabolo-jongleerauksen osa-aluetta läpi harjoitteiden muodossa.

Lue lisää...Aiheet: Diabolo Ohjeet Solmuteoria | Fri, 12 Nov 2004 18:47:09 +0300 | Kommentteja 36PikalinkitKaikki aiheet
4A
Aaro
Alennukset
Arvostelu
Arvostelut
Circus
Diabolo
Diabolo.ca
Diaboloseura
ennätys
Epic
Eräjärvi
esittelyt
Esitykset
EYYC
FDC
FJC
Harjoitukset
Hspin
Huoltaminen
Jojo
Jojot
jongleeraus
Joulualennukset
Jussi
Kendama
Kilpailut
Korttitemput
Kumiankka
Kumiankka-Shop
Marko
Media
NJC
Ohjeet
Pallot
Qong-Qun
Samuli
Save Deth
SM-kisat
Solmuteoria
Stringburnlive
Sun
Sundia
Suomen Diaboloseura
Suomen Jojoyhdistys
Taibolo
Taikuus
Tampere
Tapahtumat
Tommi
Tuotteet
Uudet tuotteet
Video
Videoit
Videot
World Juggling Day
Ylläpito
Yoyofactory
YoyoJam


RSS

« World's finest Kumiankka.com. »